Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак за свещи и кабели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от monigt
    здравей колега. за свещи препоръчват GOLDENA за нашите колици, а за кабели ако сменяш внимавай , яко ментета. Има едни американски кабели с турска зглобка - били добри - незнам. Но за свещите - утре ще сменям моите с горепосочените и ще ти кажа резултата. БЕЗАВАРИЙНО

аз съм с такъв комплект и нямам ядове.
    айде със здраве и успех!
    155 2.0 TS 8V
    Fiat Tipo 1.1 fire
    Ducati Monster 620i

Comment

Абе и аз съм с такива вече но май трябва да проверя и куп др работи. безаварийно на всички
      Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

mom4eta imam skasan kabel na 1vi cilindar,ako na niakoi slu4aino mu e ostanal niakoi star ama zdrav,moje da mi pomogne.155 1.6 16V
        avTOMAta

Comment

е до тук с golden lodg,вчера нещо почна да ми прекъсва и сложих старите. е до тук няма и 5000 км... честити на печелившите аз утивам за DENSO
          Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

е до тук с golden lodg,вчера нещо почна да ми прекъсва и сложих старите. е до тук няма и 5000 км... честити на печелившите аз утивам за DENSO
            Незнам от къде си ги купил, но явно са някакви страшни ментаци
            Аз на моята ги смених като купих колата и след около 40 000 км я продадох без да имат проблеми

Но ако си решил за ДЕНСО ... ЧЕСТИТО
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
              Незнам от къде си ги купил, но явно са някакви страшни ментаци
              Аз на моята ги смених като купих колата и след около 40 000 км я продадох без да имат проблеми

Но ако си решил за ДЕНСО ... ЧЕСТИТО
              Аз си говора с вятъра май Голден лодж са ментета Тва е само требе да четете преди да купувате ма вие йок
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
              X